Εγγραφη στο Newsletter  

Για να είστε πάντα ενήμεροι για τις σχολικές επιτροπές. Δηλώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και πιέστε εγγραφή.

   

Forum Σχολικών Επιτροπών  

   
   
   

Το SManagement Plus αναβαθμίζεται!

Λεπτομέρειες

Σε λίγο καιρό κυκλοφορεί η νέα έκδοση του S-Management Plus του ολοκληρωμένο Πληροφοριακού Συστήματος για όλες τις εργασίες της Σχολικής Επιτροπής και των Σχολικών Μονάδων.

Το S-Management Plus αναβαθμίζεται σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης και πληροφόρησης των Σχολικών Επιτροπών.  Στόχος του νέου Smanagement Plus Version 4 είναι να αποτελέσουν οι χρήστες του μια κοινότητα με προνόμια άμεσης πληροφόρησης και υποστήριξης για κάθε πρόβλημα νομικής, φορολογικής ή διοικητικής φύσης.

Η μηχανογραφική λύση του νέου Smanagement Plus δεν αποτελεί πια μόνο ένα λογισμικό λογιστηρίου αλλά μια συνολική λύση με νομική τεκμηρίωση και μια πλατφόρμα πληροφόρησης των χρηστών για όλες τις διαδικασίες της σχολικής επιτροπής. Επιπλέον μόνο οι χρήστες του S‑Management Plus  θα ενημερώνονται για όλες τις αλλαγές στη νομοθεσία, στις νομικές και φορολογικές υποχρεώσεις καθώς επίσης θα έχουν τη δυνατότητα  να υποβάλλουν ερωτήσεις νομικής, φορολογικής και διοικητικής φύσης στους έγκριτους συμβούλους μας

Παρακαλούμε καταχωρείστε το e-mail σας τώρα στην πλατφόρμα του SManagement Plus για να λαμβάνετε και εσείς την πιο έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και να απολαμβάνετε την πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη από τους ανθρώπους του ΕΠΑΦΟΥ.

 

 

Νέα έκδοση SManagement Plus 3.2.0

Λεπτομέρειες
 • Προστέθηκε η δυνατότητα διατήρησης Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου για τις σχολικές επιτροπές. Για να μεταβείτε στις επιλογές του Πρωτοκόλλου επιλέξτε Διαχείριση > Πρωτόκολλο

 • Τροποποιήθηκε η επιλογή αλλαγής κωδικού και πλέον εμφανίζεται στο σημείο εμφάνισης του ονόματος χρήστη όπως φαίνεται στην εικόνα. Στο προφίλ χρήστη μπορείτε να αλλάξετε το ονοματεπώνυμό σας και το email που θα αποστέλλονται τα ενημερωτικά μηνύματα.
 •  
 • Ομαδοποιήθηκαν οι επιλογές στο ταμείο σε Βασική Διαχείριση και Αρχεία 
    
 • Προστέθηκαν οι επιλογές Οριστική Δήλωση Εισοδημάτων από Εμπορικές επιχειρήσεις E21 και  Οριστική Δήλωση Εισοδημάτων από Ελευθέρια Επαγγέλματα (Ε20)
 • Προστέθηκε η αναφορά Αναλυτική Κατάσταση Πληρωμών
 • Προστέθηκαν τα πεδία Χαρτόσημο υπέρ ΕΑΑΔΗΣΥ και ΟΓΑ υπέρ Χαρτοσήμου ΕΑΑΔΗΣΥ στην καταχώρηση των εξόδων
 • Προστέθηκε η παράμετρος 
 • Προστέθηκε η στήλη Πληρωτέα σε Δικαιούχο στην Κατάσταση Εισπράξεων - Πληρωμών
 • Προστέθηκε το πεδίο Τηλέφωνο 1 στη σύντομη καταχώρηση του προμηθευτή μέσα από τα έξοδα
 • Τροποποίηθηκε η εφαρμογή έτσι ώστε να επιτρέπει στους χρήστες των σχολικών επιτροπών να αλλάζουν τα υπολογισμένα ποσά του ΜΤΠΥ. Σε περίπτωση αλλαγής από τον αρχικό υπολογισμό εμφανίζεται προειδοποιητικό μήνυμα κατά την αποθήκευση
 • Προστέθηκε η δυνατότητα προβολής της τελευταίας ημ/νίας εισόδου των χρηστών των σχολείων μέσα από τη διαχείριση χρηστών
 • Μετονομάστηκε το οικονομικό έτος σε Έτος Χρήσης

ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΦΕΚ 93Α/14-4-2014 Ν 4257)

Λεπτομέρειες

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ

ΑΡΘΡΟ 45

$11.    Στο πεδίο εφαρμογής των διατάξεων της παρ. 4 του άρθρου 9 του ν. 4071/2012 (Α' 85) υπάγονται, από την έναρξη ισχύος του παρόντος και οι πάσης φύσεως
και κατηγορίας μισθώσεις ακινήτων
, που εκμισθώνουν οι Δήμοι και τα Ν.Π.Δ.Δ. αυτών, συμπεριλαμβανομένων των μισθώσεων προσοδοφόρων ακινήτων κατά την έννοια των άρθρων 638 επ. του Αστικού Κώδικα. Αποφάσεις που έχουν ληφθεί για μείωση μισθωμάτων επί των ανωτέρω ακινήτων κατά τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 9 του ν. 4071/2012 θεωρούνται νόμιμες.

 

 
   
   

Πολύ πετυχημένη η πρώτη Ημερίδα Σχολικών Επιτροπών του ΕΠΑΦΟΥ

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Park στην Αθήνα. Κύριο χαρακτηριστικό της ημερίδας ήταν η πολύ μεγάλη προσέλευση των στελεχών των σχολικών επιτροπών από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 220 από όλα τα σημεία της χώρας. Χαρακτηριστικά σημειώνουμε συμμετοχές από τους Δήμους Ηρακλείου Κρήτης, Ορεστιάδας, Πάρου, Καρδίτσας και πολλούς ακόμη.

Διαβάστε Περισσότερα: 1η Ημερίδα Σχολικών Επιτροπών

   

Διαβάστε επίσης...

   

Οι πληροφορίες οι οποίες παρέχονται από το www.sx-ep.gr, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή διοικητικές αποφάσεις ούτε προσομοιάζουν στην οποιαδήποτε σχέση μεταξύ δικηγόρου και πελάτη. Η πρόσβαση και η χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του www.sx-ep.gr υπόκειται στους Όρους Χρήσης (Legal Notice) τους οποίους παρακαλείσθε να αναγνώσετε προσεκτικά πριν επισκεφθείτε και χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Επίσης παρακαλείσθε όπως διαβάσετε τους όρους που αφορούν την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (Privacy Policy).

ΕΠΑΦΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ