Εγγραφη στο Newsletter  

Για να είστε πάντα ενήμεροι για τις σχολικές επιτροπές. Δηλώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και πιέστε εγγραφή.

   

Forum Σχολικών Επιτροπών  

   
   
   

Επείγουσα Ενημέρωση από ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ σας επισυνάπτουμε τα σχετικά έγγραφα για την υποβολή απολογιστικών στοιχείων για την επιχορήγηση του φορέα σας για το οικονομικό έτος 2014.

Ανακοίνωση γαι την υποβολή απολογιστικών στοιχείων

Συνοδευτικός πίνακας

Έγγραφο σχετικά με την επιχορήγηση του φορέα σας για το οικονομικό έτος 2014

Παράταση Υποβολής συγκεντρωτικών καταστάσεων 2013

Λεπτομέρειες

Παρατάθηκε η υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων του ημερολογιακού έτους 2013 σύμφωνα με την ΠΟΛ. 1175 (ΦΕΚ B 1909 - 15.07.2014).


Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ορίζεται η 31η Δεκεμβρίου 2014.

Εξαίρεση Σχολικών Επιτροπών από την υποχρέωση κρατήσεων της παρ 2 του άρθρου 64, Ν 4172/2013

Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με το έγγραφο Δ12Β 1098249/2-7-2014 του ΥΠ. ΟΙΚ. ως διευκρινιστική απάντηση σε ερώτημα επί της ΠΟΛ 1120/2014 οι Σχολικές Επιτροπές, ως μη εγγεγραμμένες στο   Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης,  το οποίο τηρείται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, δεν έχουν υποχρέωση εκτέλεσης των κρατήσεων της παρ. 2 του άρθρου 64  (δηλ των 1%,  4%,  8%),  αλλά υποχρεούνται στην διενέργεια κρατήσεων σύμφωνα με τις λοιπές διατάξεις των άρθρων 62 & 64.

Κατεβάστε τώρα το σχετικό έγγραφο από το http://www.smanagementplus.gr/Laws/Laws.aspx

 
   
   

Πολύ πετυχημένη η πρώτη Ημερίδα Σχολικών Επιτροπών του ΕΠΑΦΟΥ

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Park στην Αθήνα. Κύριο χαρακτηριστικό της ημερίδας ήταν η πολύ μεγάλη προσέλευση των στελεχών των σχολικών επιτροπών από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 220 από όλα τα σημεία της χώρας. Χαρακτηριστικά σημειώνουμε συμμετοχές από τους Δήμους Ηρακλείου Κρήτης, Ορεστιάδας, Πάρου, Καρδίτσας και πολλούς ακόμη.

Διαβάστε Περισσότερα: 1η Ημερίδα Σχολικών Επιτροπών

   

Διαβάστε επίσης...

   

Οι πληροφορίες οι οποίες παρέχονται από το www.sx-ep.gr, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή διοικητικές αποφάσεις ούτε προσομοιάζουν στην οποιαδήποτε σχέση μεταξύ δικηγόρου και πελάτη. Η πρόσβαση και η χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του www.sx-ep.gr υπόκειται στους Όρους Χρήσης (Legal Notice) τους οποίους παρακαλείσθε να αναγνώσετε προσεκτικά πριν επισκεφθείτε και χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Επίσης παρακαλείσθε όπως διαβάσετε τους όρους που αφορούν την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (Privacy Policy).

ΕΠΑΦΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ